Eerste blogpost - het leven zoals het is! - 3 augustus 2020

Hopla! Het eerste blogbericht! Zomaar ineens, nu op jouw scherm.

Het was immens moeilijk om een onderwerp te kiezen voor dit allereerste bericht, dus blijft het voor nu bij “Eerste Blog”. Het had ook perfect een andere naam kunnen hebben, bijvoorbeeld “Hoe ik onwaarschijnlijk veel plezier heb gehad bij het samenstellen van de boxen” (te lang). Of “Hoeveel karton kan je verzamelen bij het uitpakken van leuke artikelen?” (te stoffig). Misschien ook wel “1001 frustraties en twijfels bij het opstarten van mijn droom” (te veel zelfmedelijden). Wat denk je van “Wat zijn mijn Kleine Gelukskes?” (veel te uitgebreid…).

Dus ja, laat ik het er bij houden dat het een serieus proces was, van concept tot realisatie, met heel veel leuke momenten, maar ook af en toe een momentje van tegen mezelf aanlopen. Wat achteraf ook wel steeds een gevoel gaf van, oké, dit is eventjes nodig geweest om weer door te gaan! Want er zijn in het leven dingen waar ik goed ik ben, maar ook wel een aantal werkpuntjes, als in: planning maken (dat lukt wel intussen!), planning ook volgen (hmmm goed op weg), doseren (is niet gelijk aan 16 uur werk en 8 uur rust, ik leer bij).

En dat is ook goed, dat is ook oké. Loslaten moeten we allemaal soms leren, en dit is een continu proces. Ik laat het nu los, de werkpuntjes. Ik heb ze ingepland (jawel!). Op papier is gelijk aan “weg uit mijn hoofd”. Ik probeer ook andere dingen los te laten (zoals dingen waar ik zelf geen controle over heb). En ik focus mij op het leuke! Terwijl ik de boxen zorgvuldig inpak, word ik vanzelf heel erg blij als ik denk aan het fijne gevoel dat de ontvanger zal hebben. Elke box vertrekt hier vol “Kleine Gelukskes”, die, zeker ook in de gekke tijden waarin we nu leven, vast en zeker een glimlach toveren op het gelaat van de bestemmeling.

Het volgende bericht zal verschijnen komend weekend, hou alvast de website en social mediakanalen in de gaten! Have fun en geniet nog van de tropische temperaturen deze week…

Warme groet,

Annelies


Geef een reactie

Hou er rekening mee dat de reacties eerst worden gecontroleerd op spam alvorens gepubliceerd te worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.