De beste wensen voor 2021 - 22 december 2020

Wat is dit tegelijk heel gemakkelijk en heel moeilijk. Heel gemakkelijk want, zeg nu zelf, als er iets is wat we zeker meenemen uit 2020 is dat alles in het leven staat of valt met gezondheid. Een goede gezondheid is essentieel, dus dat is alvast de eerste, belangrijkste, wens. Voor iedereen!

Waarom is het dan tegelijk ook zo moeilijk, een wens formuleren voor 2021?

Wel, veel dingen zijn heel dubbel. Kleine Gelukskes vind je overal, je moet ze alleen willen zien. Wat niet voor iedereen even evident is, heel veel mensen zijn dit jaar getroffen door zwaar persoonlijk en/of professioneel leed. Voor hen zou ik vooral een nieuw jaar wensen met meer rust en stabiliteit. Dan zie je die Kleine Gelukskes hier en daar vanzelf wel opnieuw opduiken.

Ook hier was 2020 een heel gek jaar.

Na lang overleg, getwijfel, de grote sprong gewaagd om dan toch mijn Kleine Gelukskes met de wereld te gaan delen. En boem, daar was de grote C. Het opzet was hier sowieso om een webshop te runnen, maar plots werd webverkoop ook zo een beetje de norm (dankzij lockdown 2.0). Graag had ik jullie ook op afspraak laten komen shoppen vanaf november, ook dit is in het water gevallen. Maar goed, we passen ons aan en gaan met volle moed weer door.

De komende dagen ga ik zelf, tussen de bubbelsgewijze “familytime”, een aantal nieuwe samenstellingen maken, die helemaal in het teken zullen staan van een nieuw begin, nieuwe kansen, kortom, een flitsende start van 2021!

Keep safe, geniet van de Kleine Gelukskes en tot gauw,

Annelies


Geef een reactie

Hou er rekening mee dat de reacties eerst worden gecontroleerd op spam alvorens gepubliceerd te worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.