Kerstcountdown - 3 december 2020

En we gaan vandaag nog even verder met het “plangedoe”, want naast een dagplanning is het natuurlijk ook heel erg belangrijk om een overzicht te hebben van deze laatste maand van 2020.

Ook in december zijn er verjaardagen, vergeet deze niet, in alle voorbereidingen naar het eindejaar schiet dat er misschien soms wel een keertje over…

De doelen en “zeker niet vergeten” kunnen helpen om je hoofd wat leeg te maken, denk je ergens aan (bijvoorbeeld op tijd boodschappen doen), noteer het dan. Helpt om jouw grijze mayonaise wat tot rust te brengen!

Aan de rechterkant, de twee onderste vakken, merk je twee blokken op. Eentje waarop staat “waar kijk ik echt naar uit?”. Hou deze zo eenvoudig mogelijk. We kijken natuurlijk niet op dezelfde manier uit naar de feestdagen, deze zullen absoluut niet worden wat de meesten onder ons afgelopen zomer in gedachten hadden. En toch, probeer hier positief te blijven en aandacht te hebben voor de kleine dingen, misschien een kerstfilmavondje, compleet met 8 fleecedekentjes, warme chocomelk en -waarom niet- een kom vol gepofte popcorn (of marshmallows, chips,…)

Waar zie ik tegenop, vul dat ook maar in (misschien is de plaats om te schrijven beperkt, maar toch). Hou het beknopt, schrijf het van je af en bedenk het volgende: kan je er iets aan doen? Neen? Laat het los! Kan je er wel iets aan doen? Ga daarmee aan de slag!

Neem, als jouw tijdschema het toelaat, eens enkele oude fotoalbums vast. En niet om te klagen van, oh toen kon alles nog. Nope, wel om te beseffen wat mooi het kan zijn, om in verbinding te blijven. Glimlach bij oude herinneringen, foute kersttruien die toen nog niet hip waren. Obligate dikke plakzoenen bij oudtantes en -nonkels na het elfendertigste glas Sauvignon…

Mag ik jullie vandaag een positieve dag toewensen, met veel kleine en grote gelukskes?

Keep safe, stay healthy and SMILE!

Warme groet, Annelies


Geef een reactie

Hou er rekening mee dat de reacties eerst worden gecontroleerd op spam alvorens gepubliceerd te worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.