Kerstcountdown, de aftrap - 1 december 2020

Here we go!

Zoals beloofd tellen we samen af naar Kerstmis. Ook nu ja, op het einde van het misschien wel meest bizarre jaar ooit…

We kunnen het nu gebruiken, positiviteit, en een beetje humor, more than ever (en met “we” bedoel ik zeker ook mezelf haha). De verbondenheid die zo kenmerkend is voor de laatste maand van het jaar, speelt zich grotendeels af op afstand. Via telefoon, mail, videobellen.

Elke dag volgt een tip, een weetje, en ja, ook een voorbereiding voor een deugddoende kerst. Of je nu alleen bent, of het geluk hebt omringd te zijn door naasten, ik ben er! Ik probeer dan ook elke dag iets positiefs te brengen. 

Vandaag starten we met een “goodie”, wie wil kan de afbeelding afdrukken (en hetgeen de komende dagen volgt daarop aansluiten), zo heb je -als je dat zou willen tenminste- op 25 december een bundeltje met leuks. Om bij te houden of ritueel te verbranden na dit rampenjaar. Your choice! Ik leg niets op, geef alleen dagelijks een suggestie.

Morgen gaan we een doe-opdrachtje lanceren. Iets fijns, leuks, om over na te denken.

Voor vandaag sluit ik af met een goeie raad… de winkels heropenen (en het is alle handelaars absoluut gegund!) dus shop verstandig, hou afstand, en ga op een later moment opnieuw als het te druk is. 

Take care, zorg voor jezelf en elkaar!

Warme groet,

Annelies


Geef een reactie

Hou er rekening mee dat de reacties eerst worden gecontroleerd op spam alvorens gepubliceerd te worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.