Kerstnostalgie - ho ho ho - 3 november 2021

It’s that time of the year again! Althans, voor mij. Ik ben echt fan van de voorbereidingen richting Kerstmis. Gezelligheid, cosy dekentjes, warme chocolademelk, het hele pretpakket dus.

Elk jaar opnieuw kijk ik uit naar het moment dat de kerstboom van de zolder af mag, en ik hem mag aankleden, van lichtjes voorzien en natuurlijk op de achtergrond zeemzoeterige kerstmuziek kan afspelen. Hoera, driewerf hoera!

Het afgelopen jaar was een heel gek jaar voor mij. Behalve het hele C-verhaal (ja, ook ik heb het helaas mogen ondervinden, ondanks voorzorgsmaatregelen) zijn we met onze Kleine Gelukskes (letterlijk: camion vol) verhuisd. Zoals je kon lezen verliep deze verhuis niet zonder slag of stoot, en de naweeën waren ook niet van de poes.

Maar nu dus, kerst. Eerste keer in het nieuwe huis, dus nog even kijken waar we die boom gaan planten (figuurlijk, ben al jaren fan van de nepperd). Dit is een projectje voor de komende week, brengt mij ook naadloos op de Kleine KerstGelukskes, zowel boxen als out-of-the-box. Fijne eindejaarscadeau’s combineren gaat namelijk veel beter met alvast de kerstige sfeer op de achtergrond!

Ten huize Kleine Gelukskes dus volop aan de slag, de webshop wordt dagelijks aangevuld met zoveel leuks! Can’t wait! Ook de kerstverpakking is bovengehaald en bijgevuld, dus be prepared, alles kan alvast netjes in kerstthema ingepakt worden. En netjes aan jouw deur afgeleverd worden. Nu nog voor de grote rush!

Geniet in elk geval van de voorpret, kom zeker regelmatig piepen en ontdek jouw ideale cadeau!

Herfstige, gezellige groet,

Annelies


Geef een reactie

Hou er rekening mee dat de reacties eerst worden gecontroleerd op spam alvorens gepubliceerd te worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.