Kleine Gelukskes en het leven zoals het is 🙌

Kleine Gelukskes.

Mijn extra 'baby' als het ware. Mijn kindje dat ik koester. Sorry @mykids, you know what I mean 😅. De Kleine Gelukskes zijn voor mij dan alleen maar een (online) winkel.

Ontstaan vanuit een dieper besef dat niet alles in het leven draait om social media. Om er even goed uit te zien als dat ene model. Om niet op elk moment van elke dag een hypergoed gevoel te hebben. Om te weten dat het ook oké is om je even niet oké te voelen.

Mijn doel werd duidelijk, na zelf wel wat doorworsteld te hebben. Met mijn Kleine Gelukskes wil ik graag mensen ook wat raken. Ook wel vaak iets meer geven dan wat ze besteld hebben, of waar ze om gevraagd hebben. Surprise dan, maar met zoveel liefde gegeven!

De laatste weken waren hier even erg hectisch. Een aantal onverwachte en menselijke gebeurtenissen bij elkaar. Maakte het mij ook moeilijk om vanuit mijn hart te schrijven, en happy feelings mee te geven.

Maar misschien moet ik dat nu toch even delen. Want bij niemand bestaat het leven alleen uit happy moments en happy feelings. Hier niet, maar bij jou waarschijnlijk ook niet (en als dit wel is: koesteren, die boel!).

En weet je, terwijl ik dit allemaal opschrijf, voel ik mij eigenlijk ook gelukkiger worden. Want het mag ook, het moet ook, het authentiek en eerlijk zijn. En ik neem me ook voor om dit vaker te doen. Het heelt. Delen en in gesprek gaan heelt. Ik heb het geluk om een fantastische echtgenoot, ouders en vrienden te hebben, waar ik terecht kan.

Te vaak is mijn antwoord, als mensen vragen hoe het gaat, oh wel goed! Laat dat even los. Ik heb dit geprobeerd, en het is bijna onwerkelijk welke fijne gesprekken er daarna uit voortvloeien. Oprecht, eerlijk, zonder oordeel. Gewoon. Wat het is.

Ik wens jullie uit mijn grote hart veel liefde toe. En wat meer echte communicatie met jullie geliefden.

Warme groet, Annelies 🍀


Geef een reactie

Hou er rekening mee dat de reacties eerst worden gecontroleerd op spam alvorens gepubliceerd te worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.