Nostalgische woensdag (week 37) Après-vakantie - 16 september 2020

Altijd spannend -zeker in deze onzekere COVID-periode- is reizen.

Ik geef toe, er heerst een zekere reisschaamte tijdens deze gekke zomer/nazomer.
Toch biedt reizen mij (behalve een heel fijne tijd) een soort reflectie op een periode die voorbij is, en de kans om verwachtingen bij te stellen naar een periode die er aankomt.

De afgelopen maanden waren heel intens, haast 24/7 mijn “kleine gelukskes-ei” uitbroeden, keuzes maken (oh wat een leuke nieuwe producten en boxen komen er aan!), beseffend dat ik het Grote Geluk mag meemaken om mijn passie om te zetten in iets heel tastbaars.

Op reis kom ik altijd op een of andere manier los van bepaalde vastgeroeste ideeën, aannames, rare kronkels in mijn hoofd (maar wees gerust, er zijn nog kronkels te over). Mijn creativiteit krijgt andere vormen, alsof ik weer een (zachte, zeebriesjesgewijze) nieuwe wind voel waaien.
Een persoonlijke balans opmaken gaat nu eenmaal makkelijker tijdens een rondje zwembadhangen en genieten van het huishoudelijk werk dat zich (helaas haha) ver buiten bereik bevindt.

Dingen anders organiseren en aanpakken heeft ook weer iets van een nieuw begin, op een ander moment dan de geijkte tijdstippen, als daar zijn nieuwjaar, 1 september,…
And so, ik ben absoluut helemaal klaar en kijk reikhalzend uit naar de komende tijd, de verwondering van de verkleurende bladeren in de herfst, het zalig wegkruipen in een fleecedekentje met de obligate thee (of warme chocolademelk, soep, of -natuurlijk- koffie ☕️ met optioneel een stukje sjokolaa).

Maar laten we eerst maar die zomer en de vakantiegevoelens gewoon even langer laten duren met een après-vakantie-verwenpakketje, zorgvuldig samengesteld om dit gevoel zo lang mogelijk te koesteren.

En dan wordt het gauw tijd om reikhalzend uit te kijken naar de most wonderful time of the year (hoewel waarschijnlijk nog niet zoals het “vroeger” was, maar hey, heads up!)…Kerstmis!

Maar tot dan… geniet van een ongetwijfeld mooie Indian Summer, hou je gezond en gelukkig!! 

Nog steeds warme groet,

Annelies


Geef een reactie

Hou er rekening mee dat de reacties eerst worden gecontroleerd op spam alvorens gepubliceerd te worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.