Start to plan Kerst - 2 December 2020

Dit is wel geweldig, hahaha! Net op de dag dat deze post netjes rond 6u ‘s ochtends zou verschijnen (ik werk nogal op gekke uren), draait mijn eigen planning vierkant!

Is dit een ramp?

Oh neen, vroeger zou het dat wél geweest zijn, maar ik heb in de loop van de tijd geleerd dat dit voor mij niet werkt. Punt. Ik ga dan uit van het positieve, ok, mijn eigen planning in ‘t honderd, maar tegelijk komt daar iets moois uit: ik weet plots wat ik op deze 2de december moet vertellen.

Wat ga ik dan vertellen en delen met jullie? Wel, een grappige -printbare- dagplanning. Om te gebruiken, om kleine en grote gelukskes en planmomentjes te noteren.

Wat is een hele belangrijke?

Het onderste vakje, “mijn Kleine Gelukskes van vandaag”. Sta eens stil bij die hele kleine dingen, je merkt ze op, maar ze gaan vaak verloren in de hectiek van de dag. Doe de moeite om ze op te schrijven, en op het eind van de dag, zelfs al is die chaotisch verlopen, kan je daar toch op zijn minst glimlachend op terugkijken…

Voilà, astemblieft se!

Enjoy today! 

Annelies 


Geef een reactie

Hou er rekening mee dat de reacties eerst worden gecontroleerd op spam alvorens gepubliceerd te worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.