Verhuisblues 7 april 2021

Na weken voorbereiding, vaak tot in de kleinste details, brak de dag aan.

De Dag Van De Verhuis.

Minutieus gepland, veel te veel energie gestopt in het inpakken van bepaalde dingen (als in: voorraad van Kleine Gelukskes), veel te weinig in de rest (als in: verhuisdag en kleren bij elkaar in inderhaast gehaalde grijze zakken deponeren).

Maar hey, zulke goeie vooruitzichten, dat kan toch alleen maar energie geven! Het kamperen tussen de voorraad gaat eindelijk plaatsmaken voor een rustgevende “woonkamer”, en alles wat Kleine Gelukskes aangaat (van verpakking over voorraad over drukpersen,…)  krijgt een heel eigen verdieping.

Dit is de mooie theorie. Dan de praktijk… alles staat er. In dozen. Vaak veel te goed ingepakt (wel gelabeld!). Maar intussen gaat het leven dus ook door, eten maken, opruimen, vaatwasser en wasmachine vullen, leeghalen, opvouwen,… en dan jongleren om de dozen stelselmatig uit te pakken.

De tomeloze energie vertoont af en toe een barstje, het koppeke wil wel, maar het lijf wil niet altijd op dat gevraagde tempo mee (en ik ben natuurlijk ook geen 20 meer).

De koffiecapsules vliegen er doorheen alsof ze ter plekke verdampen en we blijven gaan. Maar mijn vastberaden geankerd plan om tegen Pasen al nieuwe boxen op de website te laten pronken moet ik helaas even verschuiven (Vijgen Na Pasenbox lijkt mij een leuke!). Net als de ambitie om binnen de week een Pinterest-waardig huis tevoorschijn te toveren…

Dat was het verhuisblues-gedeelte, nu even positiever en vooral: de Kleine en Grote Gelukskes, want die zijn er dus ook!

Het is zo fijn om alles een eigen, logische plek te geven. Om überhaupt voldoende plek te hebben om de boxen voor te bereiden, klaar te maken, in te pakken en naar jullie toe te sturen.

Voor nu ga ik het hierbij laten, er wacht nog wat uitpakwerk! Tot gauw!

Annelies 


Geef een reactie

Hou er rekening mee dat de reacties eerst worden gecontroleerd op spam alvorens gepubliceerd te worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.